×
سیاسی
شناسه خبر : 45435
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/28 ساعت 09:23
انتخابات دموکرات‌ها| بایدن در هر 3 ایالت پیروز شد

انتخابات دموکرات‌ها| بایدن در هر 3 ایالت پیروز شد

نتایج انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها حاکی از آن است که «جو بایدن» با پیروزی در سه ایالت «فلوریدا»، «آریزونا» و «ایلینوی»، 227 موکل انتخاباتی کسب کرده فاصله خود را با «برنی سندرز» افزایش داده است.

روز گذشته (سه‌شنبه ۱۷ مارس، ۲۷ اسفندماه)، انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در سه ایالت «آریزونا»، «فلوریدا» و «ایلینوی» برگزار شد و علیرغم آنکه قرار بود این انتخابات درون حزبی در ایالت «اوهایو» نیز برگزار شود، «مایک دیواین» فرماندار این ایالت اواخر دوشنبه شب هفته جاری در پیامی توییتری اعلام کرد که انتخابات درون حزبی این ایالت به واسطه جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس «کرونا»، لغو خواهد شد.

نتایج این انتخابات حاکی از آن است که «جو بایدن» معاون «باراک اوباما» رئیس‌جمهور با کسب ۲۲۷ موکل انتخاباتی جدید در سه ایالت فلوریدا، آریزونا و ایلینوی پیروز شد و «برنی سندرز» با کسب ۸۱ موکل انتخاباتی جدید در جایگاه دوم این رقابت‌ها قرار گرفت.

تا به امروز، انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در ۲۷ ایالت «آیووا»، «نیوهمپشایر»، «نووادا»، «کارولینای جنوبی»، «آلاباما»، «آرکانزاس»، «کالیفرنیا»، «کلرادو»، «مین»، «ماساچوست»، «مینه‌سوتا»، «کارولینای شمالی»، «اوکلاهما»، «تنسی»، «تگزاس»، «ورمونت»، «ویرجینیا»، «یوتا»، «آیداهو»، «میشیگان»، «می‌سی‌سی‌پی»، «میسوری»، «داکوتای شمالی»، «واشنگتن»، «آریزونا» و «ایلینوی» و «فلوریدا» برگزار شده است.

«پیت بوته‌جج» در ایالت آیووا به پیروزی دست یافت و سندرز پیروز ایالت نیوهمپشایر و نووادا شد و بایدن در این سه ایالت عملکرد ضعیفی داشت و پس از آن ورق به نفع معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا برگشت و موفق شد علیرغم شروع ضعیف خود، پیشتاز شود و هم‌اکنون در مجموع با کسب ۱۱۴۷ موکل انتخاباتی، صدرنشین نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شده است و سندرز با کسب مجموع ۸۶۱ موکل انتخاباتی جایگاه دوم رقابت‌های دموکرات‌ها را به خود تخصیص داده است.

بنا به گزارش خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس»، تاکنون مجموع دو هزار و ۱۷۶ موکل انتخاباتی اعلام شده است که بایدن یکهزار و ۱۴۷ موکل انتخاباتی را از آن خود کرده است و هر نامزد برای پیروزی نهایی در کارزار مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا به ۱۹۹۱ موکل انتخاباتی نیاز دارد.

آریزونا 

با شمارش ۷۰ درصد از آراء انتخابات درون حزبی در ایالت «آریزونا»، «جو بایدن» با کسب ۴۲ درصد آراء و ۲۶ موکل انتخاباتی از مجموع ۶۷ موکل انتخاباتی این ایالت، جایگاه نخست رقابت‌های دموکرات‌ها در این ایالت را به خود اختصاص داد. برنی سندرز نیز با کسب ۳۰ درصد از آراء انتخاباتی و ۲۲ موکل انتخاباتی در جایگاه دوم این ایالت قرار گرفت.

فلوریدا

با شمارش 94 درصد از آراء انتخابات درون حزبی ایالت «فلوریدا» با مجموع 219 موکل انتخاباتی، «جو بایدن» با کسب 62 درصد آراء و 137 موکل انتخاباتی در جایگاه نخست قرار گرفت و «برنی سندرز» نیز با کسب 23 درصد از آراء انتخاباتی و 32 موکل انتخاباتی جایگاه دوم رقابت‌ها را به خود تخصیص داد.

ایلینوی

با شمارش 95 درصد از آراء انتخابات درون حزبی آمریکا در ایالت «ایلینوی»، بایدن با کسب ۵۹.۵ درصد از آراء و ۹۳ موکل انتخاباتی از مجموع ۱۵۵ موکل انتخاباتی این ایالت، پیروز شد و سندرز با کسب ۳۶.۱ درصد از آراء و ۴۶ موکل انتخاباتی، جایگاه دوم را به دست آورد.

اوهایو

در حالی که قرار بود طبق برنامه قبلی امروز سه شنبه انتخابات مقدماتی و درون حزبی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در ایالت «اوهایو» برگزار شود، این انتخابات به علت ترس از شیوع ویروس کرونا لغو و به زمان دیگری موکول شد.

فرماندار جمهوری‌خواه ایالت اوهایو اواخر وقت شامگاه دوشنبه (به وقت محلی) اعلام کرد، در نتیجه شیوع ویروس کرونا انتخابات مقدماتی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در این ایالت برگزار نخواهد شد و به زمان دیگری موکول می‌شود.

مرحله بعدی رقابت‌های انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها قرار بود در تاریخ ۲۴ ماه مارس (پنجم فروردین ماه) در ایالت «جورجیا» با مجموع ۱۰۵ موکل انتخاباتی برگزار شود اما مقام‌های این ایالت نیز از بیم شیوع ویروس مرگبار «کووید-۱۹»، انتخابات مقدماتی را به تعویق انداخته و به زمان دیگری موکول کرده اند.

تسریع شیوع ویروس کرونا در آمریکا، موجی از نگرانی را در میان مردم و مقام‌های این کشور به همراه داشته است و بسیاری از رخدادهای سیاسی به ویژه رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را نیز تحت الشعاع قرار داده است. 

شیوع این ویروس ناشناخته در حالی در ایالات متحده آمریکا به یک مسئله بسیار جدی تبدیل شده است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که پیش از این تلاش می‌کرد تا این ویروس را کم اهمیت جلوه دهد، روز دوشنبه هفته جاری اذعان کرد کشورش ممکن است بابت شیوع کرونا وارد رکود شود.

رئیس‌جمهور آمریکا که قبلاً نگرانی‌های متخصصان از شیوع کرونا را «فریبکاری دموکرات‌ها» خوانده بود در ادامه گفت تمرکزش بیشتر بر مبارزه با کرونا است تا اقتصاد. (جزئیات بیشتر)

از طرف دیگر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا سه شنبه شب به وقت تهران از ابتلای برخی کارکنان خود به ویروس مهلک کرونا خبر داد و گفت که  آزمایش کرونای تعدادی از اعضای این وزارتخانه در اقصی نقاط جهان مثبت بوده است.

شبکه خبری «سی ان ان» با استناد به آمار مسئولان امور بهداشت و درمان در ایالت‌های مختلف گزارش کرد که شمار افرادی که بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در این کشور جان باخته‌اند به ۱۰۰ نفر رسیده است. 

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود. 


فارس
نظرات

آخرین اخبار
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی